^Oldal tetejére

  • FŰTÉS ÉS MELEGVÍZELLÁTÁS

    Komplett fűtési rendszerek a kazántól a radiátorig. Álló- és fali kazánok, átfolyós és tárolós vízmelegítők, radiátorok, csövek, szerelvények, termosztátok.

  • ENERGETIKAI TANUSÍTVÁNY

    Rövid vagy azonnali határidővel, Miskolcon, Miskolc környékén, vidéken is..

  • MEGÚJULÓ ENERGIÁK

    Hőszivattyú, napelem, napkollektor, inverteres klímák

31 éves tapaszalat, 31 éve egy helyen. A megbízható üzlet: MISKOLC Soltész Nagy Kálmán u.161.

 2019. november 9.

PRÍMA-DÍJ Gála:

2019. ÉV VÁLLALKOZÓJA DÍJ átadása a Miskolci Nemzeti Színházban:

Az Év Kereskedelmi Vállalkozása a BRS Klíma és Gázcentrum Kft.,

és az Év Vállalkozója díjat Körmöczy Zsuzsanna, a cég ügyvezetője kapta.

 

 Jobb oldalon alul kattints a HD minőségre és teljes képernyős lejátszásra!

 

Fotókkal is kiegészítve:

..

 

A MINAP cikke:

kattints a linkre:   https://minap.hu/index.php/cikk/ok-2019-legjobbjai-borsodban-prima-dij-2019

 

Elmentettük- nehogy elvesszen az internetről:

(és egy pár személyes képet is bele raktunk)

A Vállalkozók Országos Szövetsége B.-A.-Z. Megyei Szervezetének elnöksége minden évben meghirdeti a Prima Díjat. A díj célja a magyar értelmiség szellemi eredményeinek megőrzése, a hazai tudomány, művészet, kultúra és sport fejlesztésének erősítése egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében.

 

Ádám Imre, a VOSZ elnökhelyettese, és a megyei szervezet elnöke köszöntő beszédében arról szólt, a vállalkozók megítélése nem volt túl jó akkoriban, amikor Demján Sándor létrehozta ezt a díjat, és alapítványt 2003-ban. – Célja, hogy ne csak a munkájukkal foglalkozzanak a vállalkozók, hanem igazi lokálpatrióták is legyenek – mondta.

Majd Tolnai Tibor, a VOSZ elnöke, Prima Primissima Alapítvány tagja köszöntötte a résztvevőket, és köszönetét fejezte ki a támogatóknak.

Bánné Gál Boglárka, a megyei közgyűlés elnöke beszédében kiemelte, ez a díj nem egy alkalmi fellángolás, hanem hagyománnyá vált. – Megyénkben sok értékteremtő személy él és alkot. Az ő sikerük, a mi sikerünk, Borsod-Abaúj-Zemplén megye sikere – fogalmazott.

Veres Pál polgármester kiemelte ez a díj remek lehetőség arra, hogy Miskolc és a megye legkiválóbb embereit megmutassuk a világnak. – Sajnos manapság csak a szörnyűségnek van hírértéke, ezekre azonban nem lehet építkezni, és nem mutat előre. Úgy tűnik sokkal kevesebb a jó hír, a nemes példa, amelyek erőt és példát adhatnak nekünk a mindennapokban – emelte ki. Mint mondta, Borsodra is sok negatív bélyeg ragadt, ami sajnos elnyom minket. „Mivel tudunk ez ellen tenni? Ha megmutatjuk, mennyi értékünk van” – mondta a polgármester, hozzátéve: ezért is nagyon boldog, hogy megmutathatjuk a világban ezeket az értékteremtő személyiségeket. „Tehetséget nagy szorgalommal lehet kibontakoztatni. Ez adjon nekünk erőt ahhoz, hogy felfedezzük a szépet, és tiszteljük a másikban a jót.”

2005-ben döntött arról az alapítvány, hogy a kiemelkedő teljesítményt nyújtó vállalkozóknak díjakat adnak át, ezen a napon.

Az Év Építőipari Vállalkozása a Torkrét Bau Kft. és az Év Vállalkozója, Szabados Zoltán ügyvezető.

Az Év Kereskedelmi Vállalkozása a BRS Klíma és Gázcentrum Kft., és az Év Vállalkozója díjat Körmöczy Zsuzsanna, a cég ügyvezetője kapta.

Az Év Épületgépészeti Vállalkozása a CreativEnergy Kft., az Év Vállalkozója pedig a cég ügyvezetője, Sedlák Gábor lett.

Az Év Bányászati Vállalkozása a Perlit-92 Kft., Az Év Vállalkozója díjat pedig a cég ügyvezetője, Farkas Géza kapta.

Az Év Borászati Vállalkozás a Götz Pincészet lett, az Év Vállalkozója díjat pedig Götz István ügyvezető kapta.

Az Év Állattenyésztő Vállalkozása a Bio-Goods Kft. lett, az Év Vállalkozója díjat a cég ügyvezetői Hajdú Dávid és Horváth Gábor kapták.

Demján Sándorné egyebek mellett arról szólt, mikor férje 17 évvel ezelőtt megalapította a díjat, az volt a célja, hogy a művészeti, kulturális és tudományos élet képviselői a legnagyobb elismerésben részesüljenek, hiszen olyan sok tehetség él közöttünk, akiket nem ismerünk, de a díj által ismertté válhatnak.

Az Országos Év Vállalkozója díjat decemberben vehetik majd át Budapesten a Prima Primissima Gálán az MBM Autó Kft. tulajdonosai Balogh József és Fekete Károly, valamint az Ózdi Acélművek Kft. tulajdonosa Max Aicher.

 

Copyright © 1992-2023. BRS KLÍMA és GÁZCENTRUM  All rights Reserved.